Tartu Tamme Gümnaasium

Kutse mälumängule

Kutse mälumängule

Head vilistlased, TTG õpilased, endised ja praegused õpetajad!

Õige pea on taas käes aeg, mil kõigil lõpetanuil on võimalus kohtuda teekaaslaste ja heade õpetajatega, meenutada, muheleda või siis laginal naerda ning osaleda mitmel-setmel erineval ettevõtmisel. Lisaks kontserdile, peole ja sporditurniiridele ootame teid laupäeval, 16. novembril kl 18.00 kooli aulasse TTG sünnipäevamälumängule.

See mälumäng pole lendudevaheline mõõduvõtt, ühte meeskonda mahuvad emad-isad lastega, õpetajad ja õpilased, vennad-õed, kes kõik tingimata pole ühest lennust. Ainsaks kriteeriumiks on, et võistkonna kõik liikmed on TTG õpilased, vilistlased või õpetajad. Mälumängule ootame 4-liikmelisi võistkondi. Registreerumiseks vajaliku e-kirja võistkonnaliikmete nimedega palume teil saata aadressil karlpytsepp@gmail.com hiljemalt reedeks, 15. novembriks 2024 (k.a).

Õhtu jooksul võib küll vaja minna teadmisi vanarooma ajaloost saarte biogeograafiani, ent esmajoones koguneme siiski õdusaks koosolemiseks. Peatse kohtumiseni!

Mälumängukorraldajate nimel
Karl Pütsepp

Mälumäng korraldatakse ausas keskkonnas, kus telefoni ei tohi kasutada, nagu ka füüsika kontrolltöö ajal.

Füüsika kontrolltööde ajaks korjan ära õpilaste telefonid. Küll on nad üritanud mulle enne ka nalja teha, pakkunud mulle telefoni pähe kalkulaatoreid ja pulte jne. 2024. aasta kevadel pani 10ME klassi kuuluv Robert Täht ühe erilisema telefoni korjekasti. (Agnes Vask)

Video sellest, kuidas me seenel käisime