Tartu Tamme Gümnaasium

10. kultuuriklassi õpilane Lee Holm osales konkursil “Töövarjupäeva kroon”

10. kultuuriklassi õpilane Lee Holm osales konkursil “Töövarjupäeva kroon”

Meie koolist said veel neli õpilast varjutada mõnd krooni, Lee valiti näitleja Märt Avandi töövarjuks.

Konkursi eesmärgiks on anda kahekümne viiele gümnaasiumi või kutsekooli noorele võimalus veeta üks päev silmapaistva Eesti tipptegijaga. Varjutatavateks on väga erineva valdkonna tuntud tegijad: lauljad, näitlejad, ärivaldkonna inimesed, teadlased, poliitikud, valitsuse liikmed, ajakirjanikud jne. Konkursi korraldajaks on MTÜ Sild Ettevõtlike Noorte Tulevikku. Konkursse on korraldatud juba 15 aastat ja päeva eesmärgiks on anda ülevaade tipptegijate igapäevastest tegemistest ja kohustustest ning inspireerida noori inimesi.

Lee oli Märt Avandi töövarjuks 14. novembril. Päev algas Pärnus Endla teatris etenduse “Tõde ja õigus V” prooviga. Proovis kohtus Lee ka Andrus Vaariku, Kadri Rämmeldi ja Ingomar Vihmariga. Pärnust liikusid Märt ja Lee Kuressaarde. Kuressaare teatris astus Märt Avandi koos Jaan Pehkiga üles kontserdil “Laule ja muinasjutte”. Lee jäi päevaga väga rahule. Ta sai vastused mitmetele teda huvitanud küsimustele ja nägi, milline on ühe Eesti armastatuima näitleja harilik tööpäev. Märt Avandi on Lee sõnul soe, avatud ja hooliv inimene ning näitlejana väga andekas ja mitmetahuline ning tema töövarjuks olemine oli tõeliselt lahe kogemus.

Lee soovitab konkursil osalemist kõigile noortele ja seda kas või sellepärast, et kandideerimiseks tuleb kokku panna motivatsioonikiri, mis annab hea võimaluse analüüsida enda tugevusi ja huvisid.

Täpsemalt saad konkursi kohta lugeda www.jaalumni.ee

Aitäh õpetaja Karin Tepaskentile ürituse info jagamise eest!

Uudis ja pilt: Lee Holm

Video sellest, kuidas me seenel käisime