Tartu Tamme Gümnaasium

Kool on e-õppel!

Kool on e-õppel!

Head õpilased ja kolleegid!

Kool on e-õppel!

Seoses viiruse kiire levikuga korraldame õpetust kuni 27. märtsini e-õppena. Pärast seda hinnatakse olukorda ja tehakse otsus distantsõppe perioodi pikendamise vajalikkuse kohta.

Palun vaadake Stuudiumist teile antud ülesandeid ja võtke õppimist tõsiselt! Ka õpetajatega saate suhelda Stuudiumi abil.

Õppeainega seotud küsimustes palun võta ühendust aineõpetajaga. Esimene kontakt enamuses ülejäänud küsimustes on klassijuhataja. Kui vajad nõustamist, palun võta ühendust õpilasnõustaja (psühholoog) Helina Harroga, tel 741 2068, helina.harro@tammegymnaasium.ee või õppenõustaja Maris Pärtiga, tel 741 2066, maris.part@tammegymnaasium.ee. Järgmisest nädalast on kooli uksed lukus, kui aga tõesti on vaja kooli sisse saada, võta ühendust Jana Atsoga, tel 741 2065, jana.atso@tammegymnaasium.ee. Infotehnoloogilist abi saad Mathias Mõttuse, tel 741 2061, mathias.mottus@tammegymnaasium.ee ja Aly Valvase, tel 741 2083 aly.valvas@tammegymnaasium.ee käest. Õppekorraldusega seotud küsimustes aitab Tuuli Tomson, tel 5787 9949 tuuli.tomson@tammegymnaasium.ee . Kooli kantselei kontakt on Pille Liivamägi, tel 741 2070, pille.liivamagi@tammegymnaasium.ee. Kooli direktori Ain Tõnissoni kontakt on ain.tonisson@tammegymnaasium.ee ja 5517081.

Palun olgem tervisega hoolsad! Ja võtame tõsiselt meile antud juhiseid!

Lugupidamisega
direktor Ain Tõnisson

Video sellest, kuidas me seenel käisime